Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. dubna 2020 21:15
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Žena nosí roušku s kresbami penisů. Pokud pohlavní úd spatříš, jsi příliš blízko mě, vzkazuje svému okolí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vyrobila si kreativní roušku, aby nemusela cizí lidi neustále upozorňovat na to, že jsou příliš blízko u ní.

Sociální pracovnice Mindy Vincent z amerického státu Utah vymyslela skvělý způsob, jak lidi upozornit, že v době pandemie koronaviru nedodržují bezpečnou vzdálenost od sebe navzájem.

Mindy pracuje jako terapeutka a šéfuje organizaci Utah Harm Reduction Coalition, která se stará o lidi vyžadující pomoc se závislostí na drogách či alkoholu, upozornila na Facebooku.

I proto se svými kolegy potřebovali ochranné roušky na obličej, aby mohli pokračovat v práci. Mindy při zadávání objednávky z Číny napadlo, že by se mohli v čase pandemie trochu zasmát, a tak si nechala vyrobit roušky plné kreseb penisů. Ve svém příspěvku tvrdí, že tyto roušky měly i nejrychlejší čas doručení, a tak bylo rozhodnutí jasné.

 

Behold! My masks have arrived! I wore this to Walmart and petco today. When someone tells me my mask has penises on it,...

Posted by Mindy Vincent on Thursday, April 9, 2020

V roušce plné penisů se během uplynulých dní vydala několikrát na nákup. Zavítala do obchodu pro zvířata Petco i supermarketu Walmart, kde ji oslovilo několik lidí. Část se nad její roušku zasměje, ale druhá skupina lidí se tváří, jako by je rouška urážela.

Mindy ale má pro všechny, kteří roušku okomentují, rychlou odpověď. Pokud dokážeš penisy na roušce rozeznat, jsi u ní příliš blízko a nedodržuješ bezpečnou vzdálenost, takže si dej pohov a vzdal se.

Doporučeno
Miminka v Thajsku mají ochrannou masku na obličej, aby byla chráněna před koronavirem Miminka v Thajsku mají ochrannou masku na obličej, aby byla chráněna před koronavirem 11. dubna 2020 22:23

Nejde přitom jen o masky pro lidi se smyslem pro humor. Mindy se rozhodla vyrábět vlastní verze a prodávat je na internetu za 20 dolarů. Získané prostředky z prodeje ale nepůjdou do její kapsy. Veškerý profit poputuje do její neziskové organizace na pomoc lidem ze sociálně znevýhodněného prostředí.

Domů
Sdílet
Diskuse