Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2020 14:30
Čas čtení 0:47
Richard Balog

Ráj na zemi v podobě velkolepého sídla uprostřed neobydlené přírody ostrovní Ibizy

Ráj na zemi v podobě velkolepého sídla uprostřed neobydlené přírody ostrovní Ibizy
Zdroj: Marià Castelló
KULTURA
Uložit Uložené

Bydlení sestávající z 5 samostatných částí zahalených do bílé a dřeva, které si ihned zamiluješ.

Architektura nemá (téměř) žádné limity, o čemž se přesvědčujeme prakticky neustále. Naposledy nás uchvátila nemovitost z Tokia, skrze níž vedlo schodiště až do zahrady a dnes si posvítíme na další skvost, tentokrát z párty ostrovu Ibiza

Konkrétně navštívíme severní část městečka Sant Mateu, kde se na pozemku o výměře 42 385 metrů čtverečních nachází velkolepé dílo španělského architekta jménem Marià Castelló.

Doporučeno
Architektura nemá limity. V Japonsku navrhli dům, skrz který vede schodiště až do zahrady Architektura nemá limity. V Japonsku navrhli dům, skrz který vede schodiště až do zahrady 17. dubna 2020 10:00

Ca l'Amo představuje soubor 5 samostatně stojících objektů zahalených do dřeva a bílé, z nichž 4 jsou vzájemně propojeny a vytvářejí tak bydlení, do kterého se budeš chtít ihned přestěhovat. Dané rozdělení domu přitom není dílem náhody a už vůbec neplní jen estetickou funkci.

Domů
Sdílet
Diskuse