Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 16:21
Čas čtení 1:01
Martin Mičuda

Lamborghini Huracán shazuje střechu a přichází o pohon všech čtyř kol

Lamborghini Huracán shazuje střechu a přichází o pohon všech čtyř kol
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.lamborghini.com/english/latest-news/all/the-lamborghini-hurac-n-evo-rear-wheel-drive-spyder--celebrating-life-in-the-open-air/s/05734ad1-d3cb-4d94-a2de-e58bb249bb62" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lamborghini.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Evo RWD Spyder má poháněnou výhradně zadní nápravu.

Lamborghini je známé tím, že drtivá většina portfolia se spoléhá na pohon všech čtyř kol, kterému vděčíme za mnohdy úžasné zrychlení. Čas od času se ale objeví i verze s výhradně zadním pohonem, které cílí pravděpodobně více na puristy. Stalo se tak i začátkem roku 2020, kdy jsme po vzoru sourozeneckého Audi R8 RWD přivítali na světě model Huracán Evo RWD.

Doporučeno
5 negativních efektů častého sledování porna 5 negativních efektů častého sledování porna 10. května 2020 16:35

Několik měsíců nato nám Lamborghini servíruje i derivát bez střechy, který již tradičně nese dodatek Spyder. Jeho technický základ je identický s verzí Evo RWD, což v řeči čísel znamená, že atmosférická V10 o objemu 5,2 litru disponuje výkonem 449 kW / 610 koní a 560 Nm.

Zpět
Sdílet
Diskuse