Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2020 22:12
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Ruská zdravotnice pracovala odhalená, teď má nové nabídky. Pokud ji vyhodí, zaměstná ji prý prodejce spodního prádla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

I když se Nadia v současnosti podle informací deníků obává o práci, údajně už dostala nabídku od prodejce spodního prádla Miss X.

Mladá ruská zdravotní sestra Nadia, která pomáhá v nemocnici ve městě Tula, se stala slavnou díky virální fotografii.

Podle jejích vlastních slov si neuvědomila, že je ochranný oblek zcela transparentní a bude tak pro pacienty s koronavirem možné vidět její polonahé tělo ve spodním prádle. Sama ještě dodává, že ve skutečnosti měla oblečené plavky, protože jí bylo teplo.

Doporučeno
Profesionální MMA bojovnice se bije v kleci, je ale i milující matkou. Její partner je zápasník Oktagonu stejně jako ona Profesionální MMA bojovnice se bije v kleci, je ale i milující matkou. Její partner je zápasník Oktagonu stejně jako ona 22. května 2020 17:39

Někteří nakažení pacienti, kterým právě pomáhala, si ji však vyfotili a ona tak v současnosti čelí vlně kritiky. Netrvalo dlouho a široká veřejnost včetně některých ruských politiků sestře vyjádřili podporu, informuje deník The Sun.

Veřejné podpory se jí dostalo i kvůli tomu, že by se podle lidí měla nemocnice zamyslet, jaké ochranné prostředky poskytuje zaměstnancům během pandemie. Myslí si totiž, že kromě obleku by měli zaměstnanci dostávat i další kusy oblečení, kromě těch, jaké mají k dispozici během běžných služeb.

I když se Nadia v současnosti podle informací deníků obává o práci, údajně už dostala nabídku od prodejce spodního prádla Miss X. 23letá zdravotnice je pro ně atraktivní nejen kvůli aktuální popularitě na sociálních sítích, ale i svým vzhledem.

Domů
Sdílet
Diskuse