Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2020 9:18
Čas čtení 1:21
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor oznámil konec kariéry. „Děkuji vám za úžasné vzpomínky,“ napsal fanouškům

SPORT UFC
Uložit Uložené

Slavný Ir opět říká, že končí s kariérou.

Nejslavnější bojovník UFC Conor McGregor na svém twitterovém účtu znenadání oznámil konec kariéry. Ještě relativně nedávno přitom hlásil velké plány na letošní rok, kdy chtěl stihnout hned několik zápasů. 

„Rozhodl jsem se skončit se zápasením. Děkuji vám všem za všechny úžasné vzpomínky. Byla to skvělá jízda,“ napsal fanoušků. K příspěvku přiložil společnou fotografii se svou mámou během oslav v Las Vegas po zisku jednoho ze světových titulů.

Není to však poprvé, co slavný Ir oznámil odchod na odpočinek, je tedy otázkou, zda to tentokrát myslí opravdu vážně, nebo se jedná jen o další z jeho marketingových tahů. Jeho rozhodnutí je podivuhodné i z toho důvodu, že na sociální sítě pravidelně přidává videa z tréninků, chlubí se aktuální formou a jak informuje server ESPN, koncem minulého měsíce uvedl, že kývl na zápas s jedinečným Andersonem Silvou.

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42

Fanouškům navíc také delší dobu sliboval odvetu s neporaženým šampionem Khabibem Nurmagomedovem, který Conora v jejich prvním společném zápase před zraky celého světa ukončil. Spekulovalo se i to trilogii s Natem Diazem nebo boji s prozatímním šampionem Justinem Gaethjem. 

Šéf UFC mu ale v odchodu nijak bránit nehodlá. „Pokud má pocit, že by chce skončit, měl by to udělat. Mám Conora rád. Díky několika lidem byla moje práce velká zábava a on je jedním z nich,“ řekl Dana White po turnaji UFC 250, který se uskutečnil v noci na dnešek.

Naposledy jsme měli možnost vidět McGregora bojovat začátkem tohoto roku. Po delší pauze se vrátil do oktagonu, kde svého soupeře Donalda Cerroneho hned na začátku prvního kola ukončil. Uvidíme tedy, jak se situace kolem Conora McGregora bude dále vyvíjet, avšak pokud brzy oznámí návrat a další zápas, nikoho to zřejmě nepřekvapí.

Doporučeno
Šokující ukončení za 12 sekund a tvrdé knockouty. Oktagon Underground 4 byl plný fantastických zápasů Šokující ukončení za 12 sekund a tvrdé knockouty. Oktagon Underground 4 byl plný fantastických zápasů 6. června 2020 22:30
Domů
Sdílet
Diskuse