Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2020 12:19
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

VIDEO: Parta násilníků zbila a okradla v nouzovém stavu muže v pražském metru. Hrozí jim až osmiletý trest

NEWS
Uložit Uložené

Policie pátrá po mužích, kteří surově muže zbili, a po ženě, která byla svědkyní události.

Do surové potyčky s partou agresorů se dostal muž v pražské stanici metra Náměstí míru. Podle záběrů z kamerového systému napadený nakráčel 24. dubna ke skupině několika osob, která jej poté, co k ní promluvil, napadla. Skupina muže dostala k zemi a následně jej ještě okradla. Policie nicméně i přes znalost obličejů výtržníků nezná jejich totožnost a prosí veřejnost o spolupráci.

Doporučeno
Po celém Česku probíhají protesty proti vládě a Babišovi. Pořádá je Milion chvilek pro demokracii Po celém Česku probíhají protesty proti vládě a Babišovi. Pořádá je Milion chvilek pro demokracii 9. června 2020 19:11

Video z dubnového dne názorně ukazuje, jak k násilnému incidentu došlo. Evidentně rozčilený muž nakráčel k partě lidí, která stála pod zorným polem kamery. V momentě, kdy na ně promluvil, na něj nejblíže stojící muž zaútočil. Postupně se k němu přidali další. Muže bili do obličeje, a když se svalil na zem, tak do něj ještě kopali.

Domů
Sdílet
Diskuse