Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2020 18:35
Čas čtení 1:17
Martin Mičuda

Výhradně 2litrové motory, větší světlá výška a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout

Výhradně 2litrové motory, větší světlá výška a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/lifestyle-estate-in-its-3rd-generation-the-new-skoda-octavia-scout/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Oblíbená škodovácká alternativa k SUV přichází v nové generaci.

Po odhalení nové Octavie bylo jen otázkou času, kdy poznáme i provedení RS a Scout. První jmenovanou alternativu nám značka Škoda představila už před pár měsíci formou hybridního RS iV, nyní přišel čas na outdoorovou variantu. Žádné velké překvapení se neodehrává a Škoda Octavia Scout jde ve šlépějích svého předchůdce.

Doporučeno
Carsharing je mezi Čechy stále oblíbenější. Zjišťovali jsme, na kolik peněz vyjde a kdy se vyplatí víc než vlastní auto Carsharing je mezi Čechy stále oblíbenější. Zjišťovali jsme, na kolik peněz vyjde a kdy se vyplatí víc než vlastní auto 10. června 2020 18:00

Nadále tak platí, že terénně střižená verze bude k dispozici výhradně ve verzi kombi, která dostala oplastování – ochranné prvky s „hliníkovou“ aplikací najdeme na spodní části předního i zadního nárazníku, zatímco boční prahy a blatníky dostaly plastové lemy.

Standardem jsou 18" disky, no a chybět nemůže ani od výroby vyšší světlá výška o 15 milimetrů. Scout se nakonec pyšní stříbrnými zpětnými zrcátky, lištami kolem oken a střešním nosičem.

Domů
Sdílet
Diskuse