Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2020 19:35
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Český rap čekají skvělá nová alba, hollywoodský herec prohrál šílenou sázku a probrali jsme minulost George Floyda

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews i ve formě podcastu.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Přesně po týdnu ti přinášíme další díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých se dozvíš opět ty nejzajímavější informace a události z domova a ze světa. Dnešní díl si můžeš pustit již klasicky i na YouTube, užít si jej však můžeš i jako podcast, kterým tě provede náš moderátor Vítek. Záleží tedy jen na tobě, jaké verzi dáš přednost.

Doporučeno
Gábor Boráros, Attila Végh a další MMA bojovníci reagují na zápas youtuberů. Jaký mají názor na válku internetových hvězd? Gábor Boráros, Attila Végh a další MMA bojovníci reagují na zápas youtuberů. Jaký mají názor na válku internetových hvězd? 10. června 2020 18:00

Dnes věnujeme prostor podrobnostem o albu, které pro fanoušky chystá Ektor. Jeho nadcházející projekt nese název Original a na posluchače čeká jedna překvapivá informace. Oč se přesně jedná, se dozvíš v podcastu. Z domácího rapu se zaměříme i na album Doriana, který desku vypustí už za pár dní.

Milovníci filmů se zase dozvědí o šílené sázce, kterou prohrál jeden hollywoodský herec. Ten kvůli tomu nyní svému kolegovi z branže, též známému herci, dluží polibek na penis

Probereme také kriminální minulost Afroameričana George Floyda, který zemřel po nepřiměřeně násilném zákroku policisty Dereka Chauvina. Žádný z Floydových dřívějších zločinů však neomlouvá brutálnost policejního zásahu, kvůli kterému přišel o život. Více se už dozvíš v samotném podcastu. Přejeme příjemný poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse