Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2020 12:36
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Muž prodával na Ústecku v samoobsluze rostliny konopí, hrozí mu až pět let vězení

NEWS
Uložit Uložené

Osm konopných rostlinek našli celníci mezi obvyklými květinami v květináčích.

Celníci narazili při kontrole na Děčínsku na kuriózní prodej marihuany. Muž, který vede samoobsluhu v Makvarticích, totiž nabízel osm rostlinek konopí mezi obvyklými květinami. Další dvě desítky rostlin objevila celní správa na kryté verandě. Třiatřicetiletému Asiatovi proto hrozí trestní postih, který může skončit až odnětím svobody.

Doporučeno
Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA 22. června 2020 13:51

Jedna z mobilních hlídek celní správy provedla kontrolu samoobsluhy v obci Makvartice na Děčínsku. Zjistila, že majitel, třiatřicetiletý muž, ve svém obchůdku prodával několik poměrně neobvyklých věcí. Zákazníkům mezi klasickými sazenicemi rostlin nabízel také osm květináčů, jejichž obsah připomínal marihuanu. Test celníkům kanabis potvrdil.

Domů
Sdílet
Diskuse