Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 13:58
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Penthouse snů má 165 metrů čtverečních a stojí 15 milionů korun

Penthouse snů má 165 metrů čtverečních a stojí 15 milionů korun
Zdroj: Arvin & Benet
KULTURA
Uložit Uložené

Rezidenční projekt NA VARTE je jen pro ty nejnáročnější.

Bratislava nabízí řadu zajímavých nemovitostí, málokterá je však tak výjimečná, jako tento penthouse s terasou na Kolibě. Jde o 4pokojový byt v rezidenčním komplexu NA VARTE, který v roce 2019 nominovali i na cenu za architekturu CE ZA AR.

Byt se rozprostírá na ploše 165 metrů čtverečních, včetně terasy s parádním výhledem na panorama hlavního města.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Arvin & Benet

Vila, ve které se byt nachází, má na každém ze 3 podlaží pouze jeden byt, což majitelům zajišťuje komfort bydlení a dokonalé soukromí. Interiér je vzdušný, prosvětlený, vyrobený z prvotřídních materiálů a dekorovaný luxusními doplňky.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49

Obrovským bonusem je lukrativní a tichá lokalita městské části Nové Město. Přímo úměrná celému bytu je i jeho cena. Ta je podle nabídky prodejce Arvin & Benet na úrovni 559 000 eur (cca 15 milionů korun).

Zda je to hodně, málo nebo přiměřeně už necháme na tvém posouzení. Při přepočtu na plochu to vychází na přibližně 3 105 eur (83 tisíc korun) za metr čtvereční včetně sklepa.

Domů
Sdílet
Diskuse