Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2020 14:42
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Český hokejista v noci překonal téměř 40 let starý rekord NHL

SPORT
Uložit Uložené

Dominik Kubalík v noci zářil.

Zámořská hokejová liga NHL se po pauze související s pandemií koronaviru opět rozjíždí a lepší nástup do kvalifikační série play off si český hokejista Dominik Kubalík asi ani nemohl přát. Se svým týmem Chicago Blackhawks totiž nejenže porazil Edmonton 6:4, ale zároveň vytvořil nový rekord NHL pro debut ve vyřazovací části sezony.

Doporučeno
Nejlepší český MMA bijec Jiří Procházka: Měl jsem cíl ustřelit mu hlavu, říká o boji v UFC (Rozhovor) Nejlepší český MMA bijec Jiří Procházka: Měl jsem cíl ustřelit mu hlavu, říká o boji v UFC (Rozhovor) 30. července 2020 16:23

Během zápasu si Kubalík díky dvě trefám a třem přihrávkám na gól připsal pět bodů. Stal se tak hlavním protagonistou celého zápasu, o jeho úspěchu píše i stanice NBC. Dosavadní rekord držel Daryl Evans z Los Angeles, který si v roce 1983 při debutu v play off připsal čtyři body (2+2).

Domů
Sdílet
Diskuse