Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2020 16:23
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Nejlepší český MMA bijec Jiří Procházka: Měl jsem cíl ustřelit mu hlavu, říká o boji v UFC (Rozhovor)

REFRESHER JIŘÍ PROCHÁZKA
Uložit Uložené

Pusť si náš nový rozhovor s bojovníkem Jiřím Procházkou.

Fanoušci bojových sportů se před pár týdny stali svědky největšího MMA zápasu v historii naší scény. Řeč se samozřejmě o fenomenálním triumfu české jedničky Jiřího Procházky, který na bojovém ostrově UFC knockoutoval favorizovaného Švýcara Volkana Oezdemira ve druhém kole. Nejen o tomto boji jsme si s Jiřím popovídali v novém rozhovoru.

Doporučeno
Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla 8. července 2020 11:03

Náš moderátor Martin Vévoda si s nejlepším českým bojovníkem promluvil i o jeho různých zásadních životních událostech. Řeč tak přišla například na to, jak se k bojovým sportům vlastně dostal, na objevování duchovna a meditování, no a v neposlední řadě nám Jiří popsal jeden šílený rituál, při kterém musel vydržet nesnesitelnou bolest.

Více se už ale dozvíš v samotném rozhovoru. Ten si navíc můžeš pustit buď ve formě videa výše, nebo jako podcast na Spotify. Záleží tedy jen na tom, jaká forma ti vyhovuje více. 

Odebírej nás zdarma na Spotify

Domů
Sdílet
Diskuse