Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2020 19:20
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Jak oslavil 6ix9ine propuštění z vězení? Takhle vypadá Louis Vuitton bunda za 4 miliony

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews!

Uběhl další týden a my ti přinášíme nový díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých ti nabízíme přehledný souhrn zajímavých událostí z posledních dní. Dnešním dílem tě provede naše moderátorka Petra, která si připravila hned několik novinek. Pojďme tedy rovnou na to.

Začít samozřejmě nemůžeme ničím jiným, než děsivými událostmi, které v úterý postihly Bejrút. V přístavu hlavního města Libanonu došlo k masivnímu výbuchu, který si vyžádal v tuto chvíli už více než 100 obětí. Sociální sítě zaplňují záběry, které zaznamenávají sekundy před katastrofou.

Doporučeno
20 šílených sexuálních úchylek: Někoho vzrušují amputované končetiny, démoni, nábytek nebo zvířata 20 šílených sexuálních úchylek: Někoho vzrušují amputované končetiny, démoni, nábytek nebo zvířata 14. července 2020 19:51

Následně zavítáme do světa rapu. Fanoušci Tekashiho totiž v napětí sledovali, jak budou vypadat první dny duhového rapera na svobodě. Ten už je totiž několik dní oficiálně volný. A jak to oslavil? Pro fanoušky si připravil nový klip, který je plný peněz a luxusních aut.

Podíváme se ale i na módu. Značka Louis Vuitton totiž představila novou bundu s ručně malovaným motivem a jako materiál designéři zvolili krokodýlí kůži. Zájemce za ni však bude muset zaplatit přibližně čtyři miliony korun.

Kromě toho jsme ti však také přinesli první vlog z našeho projektu REFRESHER léto 2020. V něm se náš tým vydal na cestu po republice a na prvních zastávkách bylo rozhodně o zábavu postaráno. Lyžovalo se, pilo a nechyběl ani pozdrav od Robina Zoota.

Domů
Sdílet
Diskuse