Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2020 15:40
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Poznali Češi, na co sahali v tajemné krabici? Otestovali jsme mladé lidi v parku (Anketa)

REFRESHER
Uložit Uložené

Vyšli jsme do ulic uspořádat další anketu.

Během posledních teplých letních dnů jsem se rozhodli vyrazit do parku, kde jsme uspořádali další anketu. Tentokrát jsme si s sebou vzali mystery box a několik předmětů, které měli oslovení lidé poznat jen podle hmatu. A o zábavu bylo dle očekávání postaráno. Přesvědčit se o tom můžeš v našem novém videu. 

Doporučeno
Hrozivý příběh: Češka popsala, jak ji v MHD sexuálně obtěžoval cizí muž. Říkal jí, co s ní po vystoupení udělá Hrozivý příběh: Češka popsala, jak ji v MHD sexuálně obtěžoval cizí muž. Říkal jí, co s ní po vystoupení udělá 9. července 2020 18:21

A jaké předměty jsme do tajemné krabice ukryli? Byla tam třeba zubní pasta, ananas nebo teniska adidas. Nechybělo tam však například ani máslo nebo kondomy, které jedna z respondentek poznala až překvapivě rychle.

Do mystery boxu jsme schovali také červy, které jedna z dalších žen znala moc dobře, protože si na nich několik dní předtím pochutnávala. Ne každý však na červy reagoval se stejným klidem jako tato otrlá dáma.

Více se už ale dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse