Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 18:21
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Hrozivý příběh: Češka popsala, jak ji v MHD sexuálně obtěžoval cizí muž. Říkal jí, co s ní po vystoupení udělá

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Přinášíme ti bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

V minulém díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air se naši moderátoři zaměřili na obzvláště vážné téma. Doktorka Nikita a docent Zach, naši odborníci na vztahy a vše, co k nim patří, si popovídali o problematice sexuálního obtěžování. Probrali, co všechno tyto oběti zažívají a podělili se i o několik vlastních poznatků a zkušeností.

Doporučeno
Rosaldo: Nikdy mi nešlo o to, abych byl celebrita. Stačilo mi, že můžu trávit čas s Rytmusem (Rozhovor) Rosaldo: Nikdy mi nešlo o to, abych byl celebrita. Stačilo mi, že můžu trávit čas s Rytmusem (Rozhovor) 5. července 2020 11:55

A jak už bývá zvykem, nyní přišla řada opět na vás, naše fanoušky a posluchače. Opět nám do zpráv přišla řada vašich osobních příběhů a právě těm je věnována dnešní bonusová epizoda. A jeden příběh je opravdu hrozivější než druhý.

Dozvíš se například o slečně, která se podělila o svůj nepříjemné zážitek z hromadné dopravy. Při cestování autobusem ji totiž oslovil neznámý muž, který jí začal popisovat, co s ní udělá, až vystoupí. Nechybí ale ani příběh o vztahovém kouči, který chtěl využít zranitelnosti své klientky. Více už prozrazovat ale nebudeme.

Pokud ti naše poslední epizoda unikla, napravit to může po kliknutí na tento odkaz. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse