Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. července 2020 11:19
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Dostáváš nevyžádané dick pics? Sexuální obtěžování se v České republice dostatečně neřeší

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš pravidelný podcast Love is on the air je tu s dalším dílem a tentokrát se naši odborníci na vztahy doktorka Nikita a docent Zach zaměřili na vážné téma, a tím je sexuální obtěžování. To se v České republice neřeší až tak důkladně, jak tomu je například v zahraničí, to je ale jen o důvod navíc, proč se právě na toto téma naše moderátorská dvojice zaměřila.

Doporučeno
Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Píšou mi, aby má rodina zemřela na koronavirus (Rozhovor) Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Píšou mi, aby má rodina zemřela na koronavirus (Rozhovor) 5. července 2020 15:59

I když se o této problematice v českých luzích a hájích tolik veřejně nemluví, neznamená to, že by k sexuálnímu obtěžování nedocházelo. Možná i právě tobě se stalo, že na tebe cizí člověk začal pískat nebo pokřikovat na ulici a třeba i tobě do soukromých zpráv už někdy přišla intimní fotka od neznámého člověka. O tom, co všechno oběti podobného obtěžování zažívají, si naši moderátoři popovídali a přidali i několik vlastních zážitků.

Nová epizoda však není jen zatěžkaná tímto vážným tématem. Jako obvykle se dočkáš i humoru, který k podcastu patří. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse