Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2020 15:59
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Píšou mi, aby má rodina zemřela na koronavirus (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Popovídali jsme si s vítěznou pěvecké soutěže Barborou Piešovou, která nám prozradila celou řadu zajímavostí.

Slovence Barboře Piešové změnila výhra v letošním ročníku SuperStar život. Královna pěvecké soutěže okouzlila jak porotce, tak i diváky u televizních obrazovek, nicméně kromě slávy a obdivu fanoušků se Barbora setkala i s dávkou nepochopitelného hejtu, který si vyslechla od některých lidí na sociálních sítích. I o tom si s námi v novém rozhovoru mladá vítězka popovídala.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Jak nám Barbora řekla, jeden z anonymů na internetu jí například napsal, aby její rodina zemřela na koronavirus. Rozpovídala se také o nabídce od značky Victoria's Secret, jakou hudbu poslouchá a v neposlední řadě jsme se dozvěděli odpověď na palčivou otázku, jestli si už konečně koupila tlumiče na auto, po kterých tolik toužila.

Více se už ale dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse