Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2020 10:45
Čas čtení 0:54
Ondřej Jarůšek

„Adam Vojtěch je p***s,“ rapuje Refew v novince Vítejte v Čechách. Kritizuje v ní vládní nařízení

HUDBA
Uložit Uložené

Refew přichází s novinkou.

Současná bezpečnostní opatření proti šíření nového druhu koronaviru SARS-CoV-2 vzbudila u části populace vlnu nevole. Kritika nových vládních nařízení se ozvala i řad domácích raperů, kterým tak byly narušeny možnosti koncertování. Refew se proto nyní svůj nesouhlas rozhodl přetavit do hudební podoby, čehož výsledkem je novinka nazvaná Vitejte v Čechách, která se rychle dostala do youtubových trendů.

Přední člen labelu Blakkwood Records se v novém tracku ostře vyjádřil na adresu ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, zmiňuje však i další politické figury. „Vítejte v Čechách, to je tak krásná zem, na každým rohu to tady smrdí Zemanem,“ rapuje mimo jiné v novince. Svůj názor na současnou epidemii následně ještě dovysvětlil v komentářích.

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

„Omlouvám se těm, který nesouhlasej. Jsem si vědom rizika a ani nechci podceňovat sílu viru, ale nařízení, který vymejšlí naše vláda, jsou sračka. A ne, nenapsal jsem to proto, že bych se bál o střechu nad hlavou. Jasně, že jsem přišel tenhle rok o raketu peněz, ale na to seru. Mám vztek a hlavně mluvim za lidi, který nejsou slyšet, i když mi je jasný, že za to schytám diss. Chci jen změnu. Nesouhlasim s tim, jak to je teď,“ napsal Refew pod svým videem na YouTube.

Stát kvůli masivním přírůstkům nových nakažených od pátku zakázal akce nad 10 stojících lidí. Mezi lidmi na internetu se však toto nařízení stalo terčem posměchu, protože riziko nákazy je stejně velké nehledě na to, zda člověk stojí nebo sedí. 

Doporučeno
Nastal čas zrušit hromadné akce, říká ministr vnitra Hamáček. Čísla nakažených jsou prý strašlivá Nastal čas zrušit hromadné akce, říká ministr vnitra Hamáček. Čísla nakažených jsou prý strašlivá 19. září 2020 10:03
Domů
Sdílet
Diskuse