Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 7:16
Čas čtení 0:43
Richard Balog

Štrikovaný „svetr“ má více děr než látky. Britská značka JW Anderson ho nabízí za skoro 30 tisíc korun

Štrikovaný „svetr“ má více děr než látky. Britská značka JW Anderson ho nabízí za skoro 30 tisíc korun
Zdroj: Highsnobiety
MÓDA
Uložit Uložené

Móda nemá absolutně žádné limity, o čem se budeš moci znovu přesvědčit na vlastní oči.

Jméno Jonathan Anderson sice mezi širokou veřejností není tak známé, jako například Marc Jacobs nebo Donatella Versace, to však neznamená, že nedokáže kolem své osoby způsobit rozruch.

Britský designér stojící za značkou JW Anderson světu totiž v rámci kolekce jaro/léto 2020 představil netradiční provedení štrikovaného svetru. Barevný kousek má více děr než samotné látky a popravdě, nedokážeme si představit jeho využití.

JW Anderson
Zdroj: Highsnobiety

Kreativní ředitel španělského módního domu LOEWE si po spuštění prodeje za tento bizarní počin neměl problém vyžádat v přepočtu zhruba 30 tisíc korun. Protože se však nenašlo dostatek zájemců, kteří by si daný „skvost“ ze 100% panenské vlny koupili, a na skladech jednotlivých prodejců zůstaly desítky kusů, nastal čas slev.

Doporučeno
Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) Modelka Barbora Fialová: Práci u Gucciho jsem si vydřela, bylo to jako nějaká reality show (Rozhovor) 26. září 2020 9:48

Na stránkách Farfetch ho dokonce najdeš za přibližně 1/3 původní částky, což je jen důkazem toho, že ne všechno se štítkem high-end výrobce má automaticky úspěch. Rozumíme sice experimentům ze strany tvůrce, avšak v daném případě šlo o skutečný krok vedle a doufáme, že obdobné záležitosti již pod hlavičkou konsorcia LVMH nikdy neuvidíme.

Kdo ví, možná se Jonathan Anderson jen snažil inspirovat modelem z dílen Maison Margiela, který vzbudil pozornost v roce 2018...

Britská značka JW Anderson si cení štrikovaný sveter, ktorý ponúka viac dier ako látky na priblížne 1 000 eur
Zdroj: JW Anderson
Domů
Sdílet
Diskuse