Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. října 2020 12:44
Čas čtení 0:26
Viktor Kniš

Zbraň viděl v Call of Duty a jeho jméno je prý jako z cirkusu. Loko Loko reaguje na komentáře hejterů

REFRESHER INTERHEJTY
Uložit Uložené

Slovenský raper, který žil dlouhá léta v zahraničí a má za sebou i několik let ve vězení, se posadil v kukle před kameru, aby odpověděl na několik hejterských komentářů.

Loko Loko sice patří mezi služebně mladší rapery, ale přesto má za sebou již několik projektů, které se těší úspěchu.

My jsme měli možnost vyzpovídat ho v rozsáhlém rozhovoru, kde nám prozradil více o tom, kvůli čemu byl ve vězení. Stále však platí, že Loko nemůže o některých momentech ze své minulosti mluvit nahlas a malé útržky se dozvídáme hlavně ze skladeb.

Slovenský raper nyní přijal pozvání i do našeho formátu Interhejty, v jehož rámci odpověděl na vše, co trápí diskutující pod jeho videi. Většina se zaměřila právě na tematické skladby, v nichž je Loko často tvrdší, než jsou mnozí zvyklí. Nechybí však ani komenty týkající se kukly, autotunu nebo samotného pseudonymu.

Doporučeno
Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) 3. června 2020 10:41
Domů
Sdílet
Diskuse