Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2020 16:42
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

DJ a producent NobodyListen: Yzomandias je pro mě číslo jedna (Rozhovor)

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pusť si náš nový rozhovor. Tentokrát pozvání přijal NobodyListen.

Slavný DJ, producent a autor projektu Addict v jedné osobě. Na základě těchto indicií by měl každý hudební fanoušek poznat, že řeč není o nikom jiném než o NobodyListenovi. Právě ten totiž přijal naše pozvání na rozhovor, v němž s naším moderátorem Kapitánem Matym probral celou řadu témat. 

Probrali jsme vše možné i nemožné o jeho práci, popovídali jsme si o tom, jak jeho tvorbu a aktivity ovlivňuje současná koronavirová pandemie, která výrazně omezila a zpomalila život u nás i v zahraničí, a řeč přišla i na vysněnou spolupráci s Yzomandiasem, předním členem labelu Milion+. To vše i mnohé další se v novém rozhovoru dozvíš.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

A aby toho nebylo málo, celý rozhovor si můžeš v nesestříhané verzi pustit i jako podcast na populárních streamovacích platformách. Poslechni si například o členech HAHA crew, kteří u Nobodyho v začátcích kariéry spali na gauči, nebo třeba o vztahu s Teri Hodanovou. Pohodlně se tedy usaď a užij si nový rozhovor. Přejeme příjemný poslech!

Odebírej nás na: Spotify, Google podcasty a Apple podcasty

Domů
Sdílet
Diskuse