Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 18:51
Čas čtení 1:05
Martin Mičuda

Brabus ukázal extrémní výtvor s výkonem 900 koní a cenou téměř 10 milionů korun. Z 0–300 km/h dá pod 24 sekund

Brabus ukázal extrémní výtvor s výkonem 900 koní a cenou téměř 10 milionů korun. Z 0–300 km/h dá pod 24 sekund
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.brabus.com/en/supercars/brabus-rocket-900.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">brabus.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Vyrobeno bude jen 10 exemplářů.

Stalo se již zvykem, že Brabus nám s železnou pravidelností představuje různé úpravy prakticky všech modelů značky Mercedes-Benz. Většina z tuningových úprav vylepšuje exteriér různými nástavci, zatímco pohonné ústrojí dostává výkonnostní doping. Nyní nám ale německý virtuóz představuje de facto svůj „vlastní“ počin, jehož základ tkví v modelu AMG GT 63 S. Jmenuje se Rocket 900.

Už na první pohled je jasné, že tentokrát nejde jen o drobné úpravy, protože exteriér prošel kompletní změnou bodykitu – zcela nový je přední a zadní nárazník, změnila se výplň masky, blatníky jsou nově širší hned o několik centimetrů a vzadu si své místo našel rozměrný spoiler. Samozřejmě, většina z nových komponent je vyrobena z karbonových vláken, Brabus přitom uvádí, že v pozitivním směru ovlivňují aerodynamiku. O obutí se starají specifické 21 a vzadu až 22" disky Monoblock Z.

Zpět
Sdílet
Diskuse