Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 16:33
Čas čtení 1:34
Vojtěch Vanda

Bývalý předseda Milionu chvilek založil nový spolek. Bude se jmenovat Pro ČR

POLITIKA ČESKO
Uložit Uložené

Mikuláš Minář se připravuje na svou politickou kariéru. Asi měsíc po ohlášení svých politických ambic založil nový spolek.

Bývalý předseda spolku Milion chvilek pro demokracii Mikuláš Minář má nový spolek. Nové uskupení nese název Pro ČR, a podle veřejného rejstříku byl zapsán 19. září. Minář je zde veden jako jeho předseda od 16. října, původním zakládajícím předsedou je Pavel Hošek, který je, jak uvádí Lidovky, členem vedení Nadace Světový Étos - Centrum Prokopios.

Doporučeno
Vánoce jinak: Trhy budou omezené a slavnostní rozsvícení stromu se konat nebude Vánoce jinak: Trhy budou omezené a slavnostní rozsvícení stromu se konat nebude 26. října 2020 14:35

Ve veřejném rejstříku je dále uveden i účel nově vzniklého spolku. „Účelem Spolku je spojovat a podporovat lidi a iniciativy odhodlané dělat PRO ČR to nejlepší, co bude v jejich silách,“ je uvedeno v popisu.

Domů
Sdílet
Diskuse