Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 14:19
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Gábor Boráros nebere steroidy, vezme tě však s sebou rozbít se na Balaton. MMA zápasník čte komentáře hejterů

REFRESHER
Uložit Uložené

Oblíbený i nenáviděný zápasník Gábor Boráros odpověděl na komentáře svých hejterů, kterým vadí třeba to, jak se chová na Instagramu.

Nejnovějším hostem v našem dlouholetém formátu Interhejty je MMA zápasník Gábor Boráros, který proslul pod organizací Oktagon MMA. Jak sám uvádí, diskuse pod svými příspěvky moc nečte, šlo tedy o jeho premiérový kontakt s hejtery, kteří mu však v konečném důsledku svými názory ublížit nedokážou.

Někteří ho kritizují za výkony v kleci, jiným vadí, jak se chová mimo ni. Najdou se i lidé, kteří ho podezírají, že bere steroidy a některé komentáře se týkají i jeho návštěvy festivalu Balaton. Sarkasticky pozval hejtera na další návštěvu této kulturní události a nabídl se, že mu zaplatí i ubytování.

Gábora obecně negativní komentáře spíše pobavily, dostal však příležitost uvést některé momenty ze svého života na pravou míru a zároveň konstatoval, že s některými svými followery i souhlasí.

Doporučeno
Rotmistr z koronavirového oddělení v náchodské nemocnici: Pacienti ležící na plicní ventilaci nevnímají, že jsme vojáci (Rozhovor) Rotmistr z koronavirového oddělení v náchodské nemocnici: Pacienti ležící na plicní ventilaci nevnímají, že jsme vojáci (Rozhovor) 5. listopadu 2020 13:02
Domů
Sdílet
Diskuse