Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2020 18:07
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Taky nenávidíš friend zone? Poslechni si užitečné rady, jak se této frustraci vyhnout

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tu nová epizoda podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš vztahový podcast Love is on the air si nedává volno ani na státní svátek. Naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach si tak pro tebe připravila nový díl, ve kterém jsme se zaměřili na téma, se kterým se zřejmě většina z nás dokáže identifikovat, a tím je takzvaný friend zone.

Nevíš, o co se jedná? Termínem friend zone se běžně popisuje situace, kdy například jeden člověk k druhému cítí silné emoce a snaží se vybudovat láskyplný vztah, ten druhý však tyto pocity neopětuje a svého ctitele (nebo ctitelku) vnímá jen jako kamaráda.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

Je dosti pravděpodobné, že v takové situaci se někdy v životě objeví mnozí z nás, ne každý ale ví, jak se v takovém případě zachovat. Jak se s touto frustrací vyrovnat nebo jak se jí vyhnout? A existuje způsob, jak friend zone opustit a nakonec přece jen navázat milostný vztah? Naši moderátoři se ti pokusí i na tyto otázky odpovědět. 

A jelikož je náš podcast zaměřen také na interakci s diváky, už ve čtvrtek se můžeš již tradičně těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme slovo našim posluchačům a posluchačkám. Z jejich zaslaných příběhů vybereme ty nejlepší a právě těm bude celá čtvrteční epizoda věnována. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse