Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 20:04
Čas čtení 1:21
Viktor Kniš

Boy Wonder paroduje newschool rapery a symbolicky se převléká za ženu. Před albem vydává ještě jeden projekt

HUDBA
Uložit Uložené

Wonder sice fanouškům oznámil, že vydání očekávaného sóla přesouvá na začátek příštího roku, zároveň je však potěšil novým EP.

Boy Wonder nedávno fanouškům oznámil, že album chce vydat až v době, kdy bude moci hrávat i koncerty, tedy odhadem na jaře 2021. Zároveň slíbil, že do té doby nebude ticho, což teď i dodržel. „Ještě tento měsíc vám dám free ep jako kompenzaci za čekání,“ napsal Wondy na Instagramu.

Netrvalo dlouho a představil svůj alternativní projekt Ladyboys a s ním i novinku Raz Dva Tri. V ní se slovenský raper převléká za ženu a paroduje rapery, které přinesla pomyslná nová vlna.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

A kdo vlastně Ladyboys jsou? Odpovídá samotný Boy Wonder: „Pocházíme z mírumilovné planety ukryté v hlubokém vesmíru, ze světů tak vzdálených, že pro vás lidi zůstanou navždy neobjevené. Jsme vesmírní badatelé, cestujeme a objevujeme nové světy. Návštěvu vaší planety jsme neměli v plánu, technické problémy nás však přinutily nouzově přistát na nejbližší obytné planetě. Tam shora vypadala Země jako oáza klidu a opravdový ráj v nekonečné temnotě vesmíru.

Domů
Sdílet
Diskuse