Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 10:44
Čas čtení 0:24
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Žena v Brně přebíhala na červenou. Na auto, v němž seděli policisté, ukázala prostředníček

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Vulgární gesto ženu přišlo draho.

V úterý odpoledne brněnští policisté projížděli městem, když jejich palubní kamera zaznamenala ženu, která přebíhala přechod v momentě, kdy na semaforu svítila červená barva. Policie na hříšnici zatroubila, na což žena zareagovala vztyčeným prostředníčkem. 

Doporučeno
Studie Světové banky: Děti z této generace budou vydělávat výrazně méně. Doplatí na zavřené školy Studie Světové banky: Děti z této generace budou vydělávat výrazně méně. Doplatí na zavřené školy 26. listopadu 2020 16:04

Dopravní policie jela v neoznačeném autě a když policisté na ženu zatroubili, vysloužili si od ní vulgární gesto. Vzápětí se však žena přesvědčila o tom, že nedočkavost a agresivita se nevyplácí.

Hlídka hříšnici ihned zastavila, a i přes omluvu ženy, že má špatný den a netušila, že v autě sedí policisté, se rozhodla tento přestupek pokutovat. Za své nehezké chování si tak žena vysloužila nemalou pokutu. Jak vysoká pokuta byla, policie nespecifikovala.

Domů
Sdílet
Diskuse