Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 19:03
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

První pusa, sex a BDSM. Co všechno o sobě naši moderátoři podcastu Love is on the air prozradili?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si nový díl našeho podcastu o vztazích!

 

Odebírej nás na Spotify

Náš pravidelný podcast Love is on the air je tady s novou epizodou, kterou jsme se tentokrát rozhodli pojmout poněkud netradičně. Naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach v ní totiž odpovídají na dotazy svých posluchačů a posluchaček, kteří dostali možnost zeptat se na cokoliv, co je zajímá.

Jak to tedy mezi naší moderátorskou dvojicí ve skutečnosti je? Jsou to kolegové, kteří udržují pouze pracovní vztah, nebo za sebou mají o něco zajímavější historii? A jaké jsou jejich zážitky s první pusou, sexem nebo BDSM? Podobných otázek na tělo přišla opravdu celá řada, a tak se pohodlně usaď a poslechni si, co všechno o sobě doktorka Nikita a docent Zach prozradili.

A kdyby ti náhodou dnešní hodinová porce upřímných odpovědí nestačila, už ve čtvrtek se můžeš těšit na pokračování, kde budou naši moderátoři s odpovídáním na dotazy diváků pokračovat. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse