Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
16. prosince 2020 v 10:45
Čas čtení 0:59
Sponzorovaný obsah

Poradíme ti jaké náhradní díly si vybrat, pokud vlastníš telefon značky Samsung

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Jak najít zlatou střední cestu mezi kvalitou a cenou?

Značka Samsung je jednou z největších a nejsilnějších hráčů na poli mobilních telefonů. S růstem zákazníků této značky přirozeně roste i počet lidí, kteří potřebují náhradní díly, například místo rozbitých displejů. Na trhu se proto objevuje i velké množství náhradních dílů, ne všechny však nabídnou výhodný poměr ceny a výkonu. Jak tedy vybrat ten správný náhradní displej, pokud ti náhodou smartphone nečekaně vyklouzl z ruky?

fixservis, mobil, nokia 3310, smartfón, smartphone
Zdroj: Unsplash.com

Jak vybrat náhradní displej na Samsung smartphone?

Řešení je v tomto případě vcelku jednoduché. Abyste jsi měl jistotu, že kupuješ opravdu kvalitu, stačí si pořídit originální náhradní displej značky Samsung. Na rozdíl od Apple totiž Samsung vyrábí i náhradní díly, které nesou jeho logo a s tím spojené i jisté záruky a výhody.

V čem se odlišují OEM od originálních náhradních dílů

Rozdíl mezi OEM a originál Samsung displejem je zřejmý už na první pohled. První jmenovaný (OEM) zaostává v každé důležité kategorii, protože nabízí:

  • horší podání barev
  • slabší pozorovací úhly
  • větší nároky na energii = nižší výdrž baterie

Při originálních náhradních dílech máš navíc záruku 100% kompatibility a jedná se tak o celkově kvalitnější a lepší zobrazovač.

Srovnání kvality OEM a originál Samsung displeje (vlevo originál, vpravo OEM)
Srovnání kvality OEM a originál Samsung displeje (vlevo originál, vpravo OEM) Zdroj: Androidauthority.com

Výsledek? Pokud Samsung, tak originál

Pokud jde o náhradní díly značky Samsung, kupovat OEM komponenty za účelem co nejnižší ceny se může velmi rychle vymstít. Originální náhradní díly značky Samsung nabídnou téměř vždy výrazně vyšší kvalitu a zároveň i záruku kompatibility, která není při aftermarket dílech samozřejmostí. Pokud se chceš ujistit, že kupuješ originální náhradní díl, nakupuj od ověřených prodejců náhradních dílů, jako je například Fixshop.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse