Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 17:14
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Iniciativa Konsent podala na Radima Uzla stížnost České lékařské komoře kvůli jeho výrokům

NEWS
Uložit Uložené

Konsent to uvedl na Instagramu.

Iniciativy Konsent a Beat Sexism Česká republika se rozhodly vystoupit proti posledním výrokům sexuologa Radima Uzla. Jeho názory, které zazněly v rozhovoru pro DVTV, tedy mimo jiné i to, že by si ženy měly zvyknout na sexuální narážky pokřikujících mužů, nebo že je v pořádku poplácání po zadku kolegyně, je přiměly na sexuologa a soudního znalce podat stížnost České lékařské komoře.

Doporučeno
Test 100% pomerančových džusů: Značky nejsou všechno. Levný a kvalitní džus koupíš i do 25 korun Test 100% pomerančových džusů: Značky nejsou všechno. Levný a kvalitní džus koupíš i do 25 korun 11. prosince 2020 12:39

„Uzel takhle dál pokračovat nemůže! Jeho letité sexistické, šovinistické a mysoginní výroky, které bagatelizují sexuální násilí musí přestat!“ burcuje poslední instagramový příspěvek spolku Konsent své sledující. Společně s iniciativou Beat Sexism se rozhodl podat stížnost České lékařské komoře kvůli posledním výrokům, které sexuolog a soudní znalec pronesl v rozhovoru pro DVTV.

Domů
Sdílet
Diskuse