Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2020 18:45
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Spolupráce mezi Gucci a The North Face je ódou na sportovní módu ze 70. let

Spolupráce mezi Gucci a The North Face je ódou na sportovní módu ze 70. let
Zdroj: Gucci
MÓDA
Uložit Uložené

V nabídce najdeš turistické boty, péřové bundy s květinovým potiskem, ale také luxusní kožené doplňky.

Od oznámení spolupráce mezi Gucci a The North Face uběhly již téměř 3 měsíce a teprve před pár hodinami značky konečně odhalily doprovodné video a sérii retro fotografií. Obě strany nezůstaly nic dlužné své skvělé pověsti a výsledkem je sportovní kolekce s puncem luxusu pro muže i ženy vyrobená podle politiky udržitelné módy.

Hlavní inspirací pro designérské týmy bylo období 70. let minulého století, pro které byly typické výrazné květinové potisky, velké oválné brýlové rámy či dlouhé kabáty. Dalšími zajímavými kousky této spolupráce jsou také klasické péřové bundy, které dlouhodobě patří mezi nejprodávanější produkty The North Face, odvážné košile, základní trička nebo kožené turistické boty vyzbrojené podrážkou Goodyear s podpisem obou značek.

Úpravou neprošly jen jednotlivé modely oblečení a obuvi, ale i logo, které spojuje odkaz na slavnou horu Half Dome v národním parku Yosemite se zeleno-červeným pruhem italského módního domu.

Doporučeno
Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud 22. prosince 2020 14:12

Můžeme říci, že extravagantnost Gucci velmi příjemně doplňuje archivní designy TNF a s přehledem s nimi zvládneš noc pod širým nebem či výstup na Sněžku, avšak rozhodně se neztratíš ani v městských uličkách. Celá kolekce bude dostupná na pultech vybraných prodejen už za několik dní a do té doby si vychutnej kompletní sérii snímků níže.

Domů
Sdílet
Diskuse