Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2020 8:44
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Kupčení s očkováním. Boháči v USA již nabízejí desítky tisíc dolarů, aby se k vakcíně dostali co nejdříve

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Každý by chtěl vakcínu proti koronaviru co nejdříve, ale lidé s penězi to mají o trochu jednodušší.

Mnohé země světa začínají očkovat své obyvatele proti koronaviru, ale zpočátku vakcína nebude dostupná pro každého. Pokud jsi mezitím přemýšlel, zda se vrstva těch nejbohatších lidí bude snažit získat vakcínu dříve, než ji podle nastavených pravidel mají dostat, tak jsi nebyl daleko od pravdy, upozorňuje The Sydney Morning Herald.

Ve Spojených státech amerických již stihli naočkovat stovky tisíc lidí. Soukromí lékaři nyní přiznávají, že se jim majetní klienti houfně ozývají s jedinou žádostí – chceme vakcínu přednostně a co nejdříve.

Doporučeno
Česko začalo očkovat proti koronaviru. Jako první dostal vakcínu Babiš Česko začalo očkovat proti koronaviru. Jako první dostal vakcínu Babiš 27. prosince 2020 8:04

Doktor Ehsan Ali šéfuje klinice Beverly Hills Concierge Doctor, která se stará o zdraví hvězd jako Ariana Grande či Justin Bieber a poprvé v kariéře se mu stalo, že pro své klienty něco nedokázal sehnat.

Domů
Sdílet
Diskuse