Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. ledna 2021 21:12
Čas čtení 0:48
Tímea Krauszová

Svíčka s vůní vagíny Gwyneth Paltrow prý vybuchla a vyprskla voňavý vosk a plameny po celém pokoji

NEWS
Uložit Uložené

V pokoji prý bylo podle slov 50leté majitelky „peklo“.

Herečka Gwyneth Palthrow experimentuje s kosmetikou a vonnými svíčkami už léta. Můžeš si tak koupit svíčku, která prý voní jako její orgasmus, nebo svíčku s vůní její vagíny.

Zdá se však, že tato svíčka umí být i nebezpečná. Když si ji 50letá Jody Thompson ze Spojeného království kupovala, asi ji ani ve snu nenapadlo, že by mohla vybuchnout. O bizarní nehodě píše New York Post.

Doporučeno
Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její vagína. Stojí 1800 korun Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její vagína. Stojí 1800 korun 12. ledna 2020 14:41

Vybuchla uprostřed pokoje

Podle The Sun žena vyhrála svíčku v soutěži. Když si ji zapálila, tak doslova vybuchla, šlehala půlmetrové plameny a malé hořící části se rozlétly po celé místnosti.

„V životě jsem něco takového neviděla. Celá ta věc hořela a byla příliš horká, abych se jí mohla dotknout. V pokoji bylo peklo,“ prozradila Thompson, která pracuje jako mediální poradkyně. Hořící svíčku vyhodila předními dveřmi. „Celý dům mi mohl shořet. Bylo to strašidelné, ale je vtipné, že Gwynethina vagínová svíčka vybuchla v mém obývacím pokoji.“

Hollywoodská hvězda spustila prodej této svíčky loni, její značka goop ji nabízí za 75 dolarů. Mluvčí značky pro britský bulvár potvrdil, že o případu již upozornili i výrobce a dohlédnou na to, aby došlo k nápravě. Thompson tak může v nejbližších dnech očekávat voňavý balíček, který jí má zpříjemnit čas strávený v karanténě.

goop,Gwyneth Paltrow,this smell like my vagina
Zdroj: goop
Domů
Sdílet
Diskuse