Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 13:07
Čas čtení 16:04
Tereza Šnajdrová

Kvůli fotce ve spodním prádle jsem byla nařčena z toho, že podporuju obézní lidi, říká youtuberka NotSoFunnyAny (Rozhovor)

REFRESHER YOUTUBE
Uložit Uložené

S youtuberkou NotSoFunnyAny jsme si povídali o trendech v líčení, sebelásce, bodyshamingu, ale také o jejím podnikání.

Anežka Chudlíková, kterou znáš spíše jako NotSoFunnyAny, je jednou z nejúspěšnějších a nejinspirativnějších českých youtuberek. V našem rozhovoru se dozvíš, jak se jí podařilo rozjet úspěšný kosmetický brand, co si myslí o vlivu sociálních sítích na dnešní mládež a jak se staví k bodyshamingu.

Doporučeno
Oceňuji krásu obou pohlaví, říká model a vloger Jan Hrdlička. Svým hrdličkám radí s románky nebo hygienou, občas někoho zdrbnou Oceňuji krásu obou pohlaví, říká model a vloger Jan Hrdlička. Svým hrdličkám radí s románky nebo hygienou, občas někoho zdrbnou 23. prosince 2020 13:00

Proč ses rozhodla začít natáčet videa na YouTube?

Začala jsem v době, kdy ještě natáčení videí nikdo nepovažoval za profesi, z níž můžeš vydělávat peníze. Vždy jsem byla trochu outsider a neměla jsem moc kamarádek, takže jsem s holkama moc nemohla sdílet svoje názory, což jsem si hrozně přála. Zároveň jsem vždy tak trochu vybočovala z řady a strašně jsem chtěla vyzkoušet to, co začínali dělat na YouTube i ostatní lidé.


Původně jsem měla blog, ale později jsem zjistila, že nemám úplně básnické střevo a psaní není moje silná stránka (smích). Jsem spíše přes vizuály, mám vystudovanou fotografii a tím pádem pro mě bylo jednodušší pracovat s kamerou, připravit si scénu atd. A protože jsem toužila po vztahu s lidmi přes internet, tak jsem do toho šla, což se povedlo.

NotSoFunnyAny
Zdroj: instagram.com/notsofunnyany

Jsi jedna z nejúspěšnějších českých youtuberek, sleduje tě bezmála čtvrt milionu lidí. Proč myslíš že právě ty jsi tolik zaujala?

Jsem hodně autentická, nepoužívám žádné filtry a pamatuji si, že v začátcích skoro nikdo nechtěl přiznat, jak skutečně vypadá. I slavné make-up gurus začínaly natáčet videa s lehkou vrstvou make-upu, i když to nepřiznaly. A s tím se lidé nemohli ztotožnit, neboť oni bez make-upu vypadali jinak, a právě moje autentičnost, dělání obličejů a přiznání, že bez líčidel nejsem úplně pohledný člověk, ale když se namaluju, tak se se mnou dají dělat divy, tak to je to, co je bavilo a stále baví. 


Pořád se vracím k tomu, že ukazuju normálnost versus make-up. Ano, je super umět se namalovat, ale zároveň je super umět vystoupit i bez těch líčidel. Normálnost je podle mě přesně to, co u mě lidi baví. Vědí, že nikomu nemažu med kolem úst a jdu rovnou k věci (smích).

Nikdy jsem nechtěla zapadat a uvědomuju si, že kdybych dělala standardní mainstream, tak mohu být čísly už dávno někde jinde.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 93910 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse