Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 14:30
Čas čtení 6:16
Dominik Vetrák

Herci, kteří se nesnášeli nebo se během natáčení nemohli vystát

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tito herci se nenáviděli před natáčením, po něm nebo si nesedli už přímo během procesu natáčení.

Nedávno jsme ti přinesli článek o slavných hollywoodských hercích, kteří se již ve filmech moc neobjevují a producenti o ně nejeví zájem. Dnes si řekneme o hercích, z nichž by někteří velké role raději odmítli, než aby pracovali s některými svými kolegy. Překvapivě se mnoho herců nemuselo ani v romantických filmech, kde měli předstírat velkou vzájemnou náklonnost.

Doporučeno
Slavní herci, kteří se rozhodli skončit s herectvím, nebo o ně už hollywoodští producenti nestojí Slavní herci, kteří se rozhodli skončit s herectvím, nebo o ně už hollywoodští producenti nestojí 19. února 2021 14:30

Ryan Gosling, Rachel McAdams – The Notebook

Jeden z nejznámějších případů, kdy si herci na place nesedli. Ryan Gosling a Rachel McAdams ztvárnili hlavní role v romantickém dramatu The Notebook od režiséra Nicka Cassavetese. Jde o skvělý film, kterému dominují právě charismatičtí herci. Nicméně Ryan Gosling svou filmovou polovičku moc nemusel. 

Režisér Cassavetes v rozhovoru pro VH1 prozradil, že jednoho dne to vyvrcholilo situací nebezpečnou pro film. Gosling údajně režiséra uprostřed natáčení požádal, aby Rachel McAdams vyměnil a přivedl mu jinou herečku. Gosling si stěžoval, že mezi ním a herečkou není žádná chemie.

Režisér a oba herci později podstoupili terapii, kde si vše vyříkali, a natáčení následně probíhalo mnohem lépe. Snímek dokonce kritici vychvalovali za intenzivní energii mezi herci. Po skočení problematického natáčení spolu začali chodit, přičemž jim to vydrželo čtyři roky.

Dustin Hoffman, Meryl Streep - Kramer vs. Kramer

Všichni už máme občas Meryl Streep plné zuby. Hlavně, když dostává oscarové nominace za každou maličkost. Obecně ji však máme rádi, stejně jako celý hollywoodský průmysl. Dustin Hoffman to však vnímal jinak.

Při natáčení oscarové dramatu Kramer vs. Kramer svou hereckou kolegyni nenáviděl. Snímek vypráví o rozvodu manželského páru. Hoffman něco podobného zažíval i v soukromém životě, a tak si to nepěkně vybíjel právě na Meryl Streep.

 

Leonardo DiCaprio, Claire Danes – Romeo and Juliet

Ironie osudu. Romeo a Julie mají být symbolem nehynoucí lásky, o kterou oba zamilovaní bojují a jdou přes všechny překážky. Jenže ve verzi z roku 1996 se proti sobě postavili Leonardo DiCaprio a Claire Danes. Na natáčení si tito dva vůbec nepadli do oka a mimo něj se jeden druhému vyhýbali.

DiCapria prý herečka nazvala dětinským, a to kvůli vtipům, které herec zkoušel na ni i na ostatní členy štábu. DiCaprio byl těmito pranky v showbyznysu známý. Potvrdil to i Billy Zane v rozhovoru pro Rolling Stones. Zane hrál v Titanicu manžela Kate Winslet, o kterou postava Lea tehdy tak stála.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 94330 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak Shia LaBeouf  během natáčení Lawless údajně „vypnul“ Toma Hardyho a jak se často „bili“
  • Jak se rozpadla „rodina“ okolo Rychle a zběsile, když se Dwayne Johnson, Vin Diesel a Tyrese Gibson nechutně pohádali
  • Kteří herci z Game of Thrones se neměli rádi tak moc, že odmítli natáčet společné scény
  • Že herci z 50 Shades of Grey vůči sobě necítili až tak vekou náklonnost jako postavy ve filmu
  • Jak Tom Hardy a Charlize Theron ohrozili natáčení Mad Max: Fury Road
Domů
Sdílet
Diskuse