Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2021 17:34
Čas čtení 1:16
Martin Mičuda

Nová Fabia se začíná rýsovat. Přinese atraktivní design a řadu překvapivých změn

Nová Fabia se začíná rýsovat. Přinese atraktivní design a řadu překvapivých změn
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-offers-first-glimpse-of-the-new-fabia/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Škoda oficiálně začíná poodhalovat mimořádně oblíbený model v novém podání.

Nejočekávanější novinkou od Škody pro tento rok je nepochybně zcela nová, v pořadí již 4. generace Fabie. Ta současná je na trhu již více než 7 let, je tedy ten správný čas na mezigenerační výměnu. K slavnostnímu odhalení má dojít už na jaře, ve smyslu tradic české automobilky se ale můžeme těšit na postupné odhalování. To začíná právě teď, protože v uplynulých hodinách jsme poznali první oficiální snímek.

Automobilka nám zatím ukázala hlavní siluetu novinky. Kromě tvaru boční linie oken či střechy vidíme i užší přední světla, no a velkou změnou projdou i ta zadní. Nově budou citelně užší, více horizontálně orientovaná a více protažená do stran. Navíc je zřejmé, že i Fabia dostane ve světlech krystalový podklad, čímž nabere na vizuální atraktivnosti. Vzhledem k aktuálnímu designovému jazyku škodovky se skutečně můžeme těšit na velmi pohledný zevnějšek.

Domů
Sdílet
Diskuse