Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2021 v 14:43
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Aktualizováno: Policie našla dívky, které utekly z pražské léčebny

NEWS
Uložit Uložené

Policie žádá veřejnost o pomoc.

Aktualizováno 18:30 – Policisté informovali, že obě dívky byly nalezeny v jednom z obchodních domů. Bližší informace policie nesdělila.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvou mladých dívkách, které utekly z psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích dnes po 13. hodině. 

První dívkou o šestnáctiletá Simona S. – ta má světlehnědé vlasy dlouhé po ramena, má šedozelené oči a na sobě měla vzorovanou barevnou bundu.

Druhou z dívek je patnáctiletá Hanu Š, která je podle popisu policistů velmi drobné postavy, má černé vlasy spletené do copů a nosí dioptrické brýle. Při útěku na sobě měla kulich a bundu reflexní růžové barvy.

„Před útěkem se svým spolu pacientkám svěřily, že chtějí utéct a spáchat sebevraždu,“ píše policie. „V případě, že někde dívky zahlédnete, nebo víte, kde by se mohly nacházet, vše prosím neprodleně oznamte na linku 158,“ dodávají policisté.

dívky
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse