Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2021 11:37
Čas čtení 0:27
Vojtěch Vanda

Ledecká dnes v kombinaci dojela osmá. Poslední šance na medaili nevyšla

SPORT ČESKO ESTER LEDECKÁ
Uložit Uložené

Ester Ledecká si z dnešního závodu opět nepřiváží medaili.

Česká lyžařka Ester Ledecká bojovala o další medaili na mistrovství světa ve sjezdovém lyžování v italské Cortině d'Ampezzo. Jako pátá se v pondělí ráno postavila na start kombinace, v níž po první části, super-G, držela čtvrtou příčku. Nakonec ale obsadila osmou pozici a po dvou čtvrtých místech  v rychlostních závodech se opět vešla do nejlepší desítky. Vítězství v kombinaci si připsala Američanka Mikaela Shiffrin.

Doporučeno
Ester Ledecká dnes získala opět 4. místo, bronzová medaile jí utekla o 7 setin sekundy Ester Ledecká dnes získala opět 4. místo, bronzová medaile jí utekla o 7 setin sekundy 13. února 2021 16:42

Na start kombinace si musely závodnice počkat. Kvůli přívalům čerstvého sněhu se závod musel odložit již minulý týden. V pondělí to ale vyšlo a na trať se mohla vydat i česká reprezentantka.  V úvodní  superobřím slalomu zajela čtvrtý nejrychlejší čas, ale ve slalomu ztratila a nakonec dojela osmá. Z letošního mistrovství tak Ledecká medaili nepřiveze. 

Domů
Sdílet
Diskuse