Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2021 v 20:24
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Strach z výšek a pavouků zná mnoho z nás. Možná tě ale překvapí, čeho všeho se lidé bojí

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si bonusový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Každý z nás se něčeho bojí. Někdo se bojí výšek, někdo zase pavouků. Právě tématu strachu jsme se věnovali v úterý epizodě našeho pravidelného podcastu Love is on the air, v níž naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach probrali, odkud vlastně naše strachy pramení a podělili se také o to, čeho se bojí oni sami.

A jelikož je čtvrtek, opět nyní předáváme slovo našim posluchačům a posluchačkám, kteří nám na téma strachu zaslali vlastní, osobní příběhy. A jak se můžeš v dnešní téměř 45minutové epizodě přesvědčit, někteří lidé v sobě nosí opravdu zvláštní fobie. 

Doporučeno
Vyhonit ďábla + Love is on the air: Přinášíme ti speciální epizodu podcastu o lásce, sexu a vztazích! Vyhonit ďábla + Love is on the air: Přinášíme ti speciální epizodu podcastu o lásce, sexu a vztazích! 6. prosince 2020 v 18:15

Co třeba strach z kola nebo traktoru? Nebo z toho, že tě odnese vítr? A věděl jsi, že se někdo může bát i berušek? I příběhy takového typu nám přišly, tak se pohodlně posaď, užij si dnešní bonusový díl a do komentářů nám napiš, čeho se bojíš ty. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse