Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 18:15
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Vyhonit ďábla + Love is on the air: Přinášíme ti speciální epizodu podcastu o lásce, sexu a vztazích!

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Love is on the air a Vyhonit ďábla! Přinášíme ti speciální epizodu s autorkami nejposlouchanějšího podcastu v Česku.

Odebírej nás na Spotify

Slibovaný speciální díl našeho podcastu Love is on the air o vztazích je konečně tady. Ptáš se, čím je dnešní epizoda unikátní? Je to proto, že naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach se spojila se Zuzanou a Terézií, autorkami nejposlouchanějšího podcastu v Česku Vyhonit ďábla, aby všichni společně natočili díl plný lásky, sexu a problémů.

Výsledkem je více než 100minutová nálož různých názorů, informací a zábavy, která už jen čeká na to, až si ji vychutnáš. Ale pozor, to totiž není všechno. Rozhovor se totiž už velmi brzy chystáme vydat také ve formě videa na našem youtubovém kanále, takže epizodu s Terézií a Zuzanou si budeš moci užít i tam.

Pokud se ti náš společný díl bude líbit, nezapomeň jej sdílet. Holky z Vyhonit ďábla můžeš sledovat taky na InstagramuPřejeme příjemný poslech! 

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43
Domů
Sdílet
Diskuse