Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2021 17:55
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Sergei Barracuda si založil účet na OnlyFans

Sergei Barracuda si založil účet na OnlyFans
Zdroj: instagram.com/sbarracuda
NEWS ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Nejprve se prý na placené platformě musí rozkoukat.

Oblíbený raper Sergei Barracuda si založil profil na OnlyFans. Instagram mu prý již pro vytváření contentu nestačí a označil ho za Facebook z doby před pěti lety. O přesunu na placenou platformu Barracuda fanoušky informoval ve svých Instastories.

Doporučeno
Sergei Barracuda rozbil novým albem lednové vakuum v Čechách. Nový klip chystají i STEIN27 nebo Sensey Sergei Barracuda rozbil novým albem lednové vakuum v Čechách. Nový klip chystají i STEIN27 nebo Sensey 11. ledna 2021 19:12

Mám toho hodně co říct, ale nechci na tady IG, který je přesně tam, kde byl Facebook před pěti lety. Zrovna sem založil OnlyFans. Brzo řeknu víc. Teď se tam musím rozkoukat a zjistit, jak co funguje, než nahodím content,“ uveřejnil raper na Instagramu. 

Sergei Barracuda začátkem roku vydal nové album Produkt, které se tematicky vrací do jeho začátků, avšak s novým zvukem. Na desce mu hostuje mnoho neoposlouchaných jmen, včetně rapera Rica, Dollar Prynce, slovenských Shimmi či Vl Decka ze Spojených států. „Tento projekt se nahrával po celém světě. Konkrétně v USA a Česku. ABS studio Atlanta, Walker Street studio Atlanta, Steel City sound studio Ostrava, Skybox studio Praha,“ stojí na webu Skerocuda.cz.

Sergei Barracuda
Zdroj: instagram.com/sbarracuda
Domů
Sdílet
Diskuse