Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2021 14:18
Čas čtení 1:08
Vojtěch Vanda

Češi během pandemie přibírají a cítí se hůř, vyplývá z výzkumu. Sportuje spíše starší generace

Češi během pandemie přibírají a cítí se hůř, vyplývá z výzkumu. Sportuje spíše starší generace
Zdroj: TASR/Tomáš Halász
NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Dotazník společnosti Seznam.cz dokazuje, že pandemie koronaviru pořádně „zacvičila“ s těly Čechů. Ne však v tom kladném slova smyslu.

Občané České republiky během koronavirové pandemie méně sportují, přibírají na váze, a jejich psychický stav se horší, ukazují výsledky šetření společnosti Seznam.cz. Většina se s tím ale snaží něco dělat; velká část Čechů podlehla během letošní zimy trendu otužování, jiné se snaží kompenzovat nedostatek pohybu procházkami nebo se snaží cvičit doma.

Doporučeno
I rekreační užívání marihuany může u teenagerů způsobovat výpadky paměti, tvrdí výzkum I rekreační užívání marihuany může u teenagerů způsobovat výpadky paměti, tvrdí výzkum 6. září 2020 11:23

Místo sportování spíše odpočívání, sledování filmů nebo čtení. Češi se s koronavirovou pandemií vyrovnávají už rok a podle dotazníku společnosti Seznam.cz to vypadá, že se jim začíná projevovat přidanými kily i a až 40 % dotazovaných špatným psychickým rozpoložením.

Domů
Sdílet
Diskuse