Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2021 22:08
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

Naštvaná TikTokerka oblepila nevěrnému příteli pokoj vytištěnými konverzacemi a fotkami žen, se kterými ji podváděl

NEWS
Uložit Uložené

Pomstu viděly na TikToku miliony lidí.

Mladá Emily zjistila, že ji její přítel podvádí. Jako správná potenciální influencerka na sociálních sítích proto zapnula TikTok a svou pomstu natočila na video, aby ji mohly vidět miliony lidí. A podařilo se jí zaujmout, protože si jako pomstu vymyslela kreativní dekorování stěny přítelova pokoje, uvádí Unilad.

Emily prý měla podezření, že ji přítel podvádí už několik dní, a tak potřebovala získat důkazy. Zjistila, že přítel si našel hned tři milenky, se kterými se setkává za jejími zády. Vytiskla proto všechny konverzace, fotky či lajky na papír a místo toho, aby si s ním promluvila, tak mu celý pokoj oblepila papíry.

Doporučeno
19letou hráčku Call of Duty pobodal její spoluhráč. Video brutální vraždy měl sdílet přes WhatsApp 19letou hráčku Call of Duty pobodal její spoluhráč. Video brutální vraždy měl sdílet přes WhatsApp 26. února 2021 7:13
@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Její plán zpočátku vypadal tak, že přítele konfrontuje, ale nakonec se rozhodla zkrášlit mu stěnu, aby se z hádky nemohl vyvléci. Vždy jí říkal, aby nebyla paranoidní, protože on by ji nikdy nepodvedl, a tak mu chtěla svá zjištění vmést do obličeje.

„Ujistila jsem se, že jsem polepila i jeho zrcadlo, protože po tomto se na sebe zřejmě nebude moct podívat,“ konstatovala v jednom videu. Chce, ať díky TikToku jeho každá příští potenciální známost ví, že je notorický nevěrník. Zřejmě není třeba dodávat, jak pomsta dopadla, protože dnes mají jednotlivá videa na sociální síti miliony vidění.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater PART 2! ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa
Domů
Sdílet
Diskuse