Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. února 2021 0:12
Čas čtení 4:32
Ondřej Jarůšek

Válka o 10 000 eur, legendární bojovníci i mladí talenti. Toto byl turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing

Válka o 10 000 eur, legendární bojovníci i mladí talenti. Toto byl turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Sobotní turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing přinesl mnoho fantastických bitev.

Osm členů pyramidy, jeden vítěz, 10 tisíc eur. A malé rukavice. V tomto duchu se neslo volné pokračování loňského úspěšného projektu Oktagon Underground, které tentokrát dostalo podnázev Last Man Standing. Představila se na něm postojářská elita z Česka, Slovenska i zahraničí a kromě samotných pyramidových zápasů se fanoušci stali svědky také doprovodných super fightů, v nichž jsme viděli jak domácí legendy, tak i mladé talenty.

Doporučeno
Z ulice na vrchol: Vycházející hvězda Oktagonu MMA Tadeáš „Mawar“ Růžička si klade velké cíle (Rozhovor) Z ulice na vrchol: Vycházející hvězda Oktagonu MMA Tadeáš „Mawar“ Růžička si klade velké cíle (Rozhovor) 25. února 2021 12:46
oktagon
Zdroj: Oktagon MMA

Galavečer otevřel první z nachystaných reserve fightů Jan Pajtaš vs. Andrej Šimkulič. Ti se postarali o boj plný ostrých výměn a nechyběl ani povedený knockdown v závěru třetího kola. Jeho autorem byl Pajtaš, který poslal Šimkuliče k zemi tvrdou pravačkou. Tři kola však o vítězi podle bodových rozhodčích nerozhodla, a tak přišel na řadu extra round.

Zde se rozhodujícím momentem stalo Šimkuličovo koleno, kterým Pajtaše trefil do oblasti žeber a český borec šel k zemi. Z té se ještě postavil, ale zvrátit zápas už nedokázal. Z výhry se tak nakonec radoval Andrej Šimkulič.

Domů
Sdílet
Diskuse