Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 6:45
Čas čtení 1:02
Richard Balog

Mark Bryan je ženatý muž, který miluje sukně a boty na vysokých podpatcích. Pravidelně v nich chodí i do práce

Mark Bryan je ženatý muž, který miluje sukně a boty na vysokých podpatcích. Pravidelně v nich chodí i do práce
Zdroj: VIRILI
MÓDA
Uložit Uložené

Na Instagramu má tento 61letý inženýr již téměř 300 000 sledovatelů. Získá si svými výstředními outfity i tebe?

Mark Bryan je zcela běžný ženatý muž těsně před důchodem, který ale v ulicích ihned způsobí rozruch. Tento 61letý rodák z Texasu totiž pravidelně nosí sukně a boty na vysokých podpatcích, přičemž musíme uznat, že na svůj věk vypadá skvěle.

Toho si přitom všimli už i marketingoví zástupci několika módních značek a vedle náročné práce inženýra stíhá tento čtyřnásobný dědeček, který žije nedaleko německého města Schwäbisch Hall, taktéž pózovat v reklamních kampaních. Na fotografiích níže ho například můžeš vidět ve vzorovaných kouscích z dílny VIRILI.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Doporučeno
Móda Refresher: Nejlepší ženské outfity z českých a slovenských ulic za uplynulý měsíc Móda Refresher: Nejlepší ženské outfity z českých a slovenských ulic za uplynulý měsíc 2. března 2021 12:11

Mark pro magazín Interview prozradil, že vůbec poprvé projevil zájem o dámskou obuv před přibližně 40 lety, když se setkával se stejně vysokou ženou. Podle vlastních slov se necítil příliš sebejistě, a proto se rozhodl pro nestandardní řešení, které si postupně oblíbil natolik, že dnes ho díky němu znají nejen lidé v místě bydliště, ale po celém světě.

Krátce po oslavě 55. narozenin se navíc rozhodl nosit i sukně, díky čemuž častokrát čelil na ulici nebo ve vlaku nepříjemným pohledům, ovšem sám říká, že v jeho věku je mu už upřímně jedno, co si o něm kdo myslí.

Velkou podporu získává i od své manželky, které se však už o něco méně líbí jeho současná popularita. V komentářích se s námi můžeš podělit i o svůj názor na Marka Bryana a jeho zálibu v nošení sukní a bot na vysokých podpatcích.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Domů
Sdílet
Diskuse