Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 10:44
Čas čtení 5:07
Richard Balog

Toto je 10 nejlepších módních influencerek z Česka a Slovenska

Toto je 10 nejlepších módních influencerek z Česka a Slovenska
Zdroj: Instagram / @pepamack, @andicsinger & @veruchick
MÓDA
Uložit Uložené

Inspiruj se outfity žen, pro které móda už dávno není jen hobby.

Kvalitní módní inspiraci už dávno nemusíš „lovit“ jen v zahraničních vodách. Češky a Slovenky totiž nejsou jen atraktivní, ale v průběhu posledních let si vybudovaly i vytříbený módní vkus.

V následujících řádcích najdeš 10 nejstylovějších žen z našich končin, jejichž outfity se můžeš inspirovat při téměř každé příležitosti. Samozřejmě, do výběru se nevešly mnohé modelky či influencerky, které mají módu v malíčku, ale těšit se můžeš na Petru Mackovou, Michaelu Kociánovou, ale i Andy Csingerovou či Moniku Marešovou.

Doporučeno
Obrovské kožené kapuce, chlupaté sněhule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali jsme nejlepší momenty z týdnů módy Obrovské kožené kapuce, chlupaté sněhule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali jsme nejlepší momenty z týdnů módy 13. března 2021 19:48

 Petra Macková  @pepamack

Slovenka, která prorazila daleko za hranicemi – u protinožců v Austrálii – a svým módním vkusem si získala už více než milion followerů na Instagramu. Petra je v našich očích samostatnou kategorií, a to nejen díky skvělým outfitům, ale i přirozenému projevu, který milujeme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Většina outfitů štíhlé tmavovlásky se nese na vlnách čistých a jednoduchých linií, které doplňuje o high-end doplňky v podobě slunečních brýlí, šperků nebo kabelek. Ve zkratce, Petra vypadá skvěle ve všem, co si oblékne, a za poslední roky nám předvedla kvantum povedených kombinací, kterými se klidně můžeš inspirovat. 

Jak se dostala k módě, prozradila už v roce 2019 redakci magazínu Top Fashion: „Už jako malá jsem se ráda fintila. Později mě začalo bavit kombinování oblečení a po příjezdu do Austrálie se k tomu přidalo i fotografování. Nová krajina, atmosféra, ale i klima se pro mě staly obrovskou inspirací. Spojení mé staré záliby – módy – a nové v podobě fotografování, se pro mě stalo další zajímavou výzvou.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)


Andy Csinger  @andicsinger

Velmi podobný příběh má i Andy, která společně s partnerem Theem dlouhou dobu žila v Austrálii, odkud se v průběhu minulého roku přestěhovali zpět do Evropy. Vedle rekonstrukce domu na jihu Itálie ale sympatická influencerka nezanevřela ani na módu a pravidelně nás zásobuje jednoduchými, ale hravými outfity.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Díky štíhlé postavě na Andy vypadají skvěle obtažené džíny v kombinaci s krátkými topy, ale rovněž volné šaty, což naplno využívá ve svůj prospěch a inspiruje více než 700 tisíc followerů. Přidáš se k nim i ty?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)


 Alexandra Sedláčková  @alexsedlackova

Velkou inspirací je pro nás i Alex Sedláčková, která začínala s blogováním a dnes patří mezi nejlepší módní influencerky na území našich dvou zemí. Nikdy jsme se netajili tím, že atraktivní plavovláska patří mezi naše oblíbenkyně a pravidelně se objevuje také v našich souhrnech nejzajímavějších outfitů z domácích ulic.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Tím, že Alex nemá úplně vyhraněný styl, jako například @pepamack, tak na jednom záběru ji můžeš vidět v sofistikované róbě z dílen tuzemské značky LAFORMELA a na druhém ve sportovních kouscích s teniskami na nohách. V obou případech však vypadá skvěle a, upřímně řečeno, nedokážeme si vybrat, v jaké poloze se nám česká influencerka líbí více...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)


 Zuzana Stráská  @zuzanastraska

Zuzana je našim srdcím a módnímu vkusu mimořádně blízká, a to nejen proto, že často vypadá jako skandinávská blogerka. Kreativní konzultantka pro magazín Top Fashion a zároveň máma na plný úvazek zvládá i všechny aktuální trendy levou zadní a prezentuje je s nesmírnou lehkostí, a to ať už jde o masivní holínky značky Bottega Veneta, zvonové kalhoty, nebo nadrozměrná pánská saka.

Domů
Sdílet
Diskuse