Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 12:48
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Zde můžeš sledovat los Evropské ligy. Jakého soupeře dostane Slavia Praha?

Zde můžeš sledovat los Evropské ligy. Jakého soupeře dostane Slavia Praha?
Zdroj: Andrew Milligan - Pool/Getty Images
SPORT SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Rozřazování poslední osmičky se s velkou pravděpodobností ponese ve zvláštním duchu.

Pojedou zpátky na ostrovy, nebo si zahrají s jiným velkým týmem Evropy? Slavia Praha se po včerejším divokém zápase na půdě Rangers FC přehoupla přes osmifinále Evropské ligy, a ještě dnes bude vědět, kdo bude jejím soupeřem ve čtvrtfinále. Rozlosování můžeš sledovat i ty už od 13:00.

Doporučeno
Slavia je ve čtvrtfinále Evropské ligy! Výhra 2:0 byla vykoupena krví Koláře, Rangers dohrávali v devíti Slavia je ve čtvrtfinále Evropské ligy! Výhra 2:0 byla vykoupena krví Koláře, Rangers dohrávali v devíti 18. března 2021 22:57

Potenciální soupeři jsou snad až na jednoho velice známé adresy. Na pořadu může být již třetí návrat do Velké Británie, kde by se vršovický celek mohl utkat s londýnským Arsenalem nebo s Manchesterem United. Dva zástupce v poslední osmičce má i Španělsko, které bude reprezentovat Villarreal a překvapení sezóny Granada. Po jednom účastníkovi má Itálie, Nizozemsko a Chrovatsko, jmenovitě AS Řím, Ajax Amsterdam a Dinamo Záhřeb.

losování sleduj zde
Domů
Sdílet
Diskuse