Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 17:18
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Brankář Slavie na nahrávce: Hodinu nás drželi na hřišti kvůli Kudymu, že řekl, že je fuc*ing monkey

Brankář Slavie na nahrávce: Hodinu nás drželi na hřišti kvůli Kudymu, že řekl, že je fuc*ing monkey
Zdroj: Ian MacNicol/Getty Images
SPORT SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Golman Slavie Přemysl Kovář uvádí na zvukové nahrávce, kterou získal Blesk, že Kúdela pošeptal v zápase proti Rangers černošskému protihráči, že je „fu*king monkey“.

Deník Blesk uveřejnil zvukovou nahrávku, na níž údajně mluví po zápase osmifinále Evropské ligy náhradní brankář Slavie Přemysl Kovář. V ní gólman uvádí, že Ondřej Kúdela, jenž se dostal do křížku kvůli údajnému rasistickému pošeptání do ucha domácího Kamary, řekl, že je „fuc*ing monkey.“ 

Doporučeno
Hráče Slavie po zápase zbili pěstmi do obličeje. „Řekl jsem mu You‘re f*cking guy,“ brání se Kúdela proti nařčením z rasismu Hráče Slavie po zápase zbili pěstmi do obličeje. „Řekl jsem mu You‘re f*cking guy,“ brání se Kúdela proti nařčením z rasismu 19. března 2021 8:08

Co Kúdela pošeptal Kamarovi? To nejspíš vědí zatím pouze oni dva. Přestože se hostující vršovický celek brání tomu, že by zaznělo cokoliv rasistického, hráči skotského celku tvrdí opak. Blesk nyní zveřejnil audio nahrávku ze stadionu, kde včera Slavie hrála, na níž o incidentu promlouvá sešívaný brankář Přemysl Kovář.

Domů
Sdílet
Diskuse