Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kamila Šebestová
20. března 2021 7:31
Čas čtení 0:42

Biden třikrát upadl při nastupování do letadla. Američané mají obavy o jeho zdraví

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Biden třikrát upadl při nastupování do letadla. Američané mají obavy o jeho zdraví
Zdroj: FOTO TASR/AP

Joe Biden je nejstarší prezident, jakého dosud Amerika měla.

Při pokusu nastoupit do letadla Air Force One americký prezident třikrát zakopl. Skončilo to několika pády na schůdcích letadla. Po výstupu na vrchol hrdinsky zasalutoval.

Vedoucí odboru pro komunikaci s tiskem Karine Jean-Piere řekla reportérům, že je prezident po pádu v pořádku a těší se na cestu do Asie. „Velmi foukalo. Sama jsem skoro spadla, když jsem nastupovala do letadla,“ uvedla.

19. března 2021 19:02 Čas čtení 0:33 Plexisklo pro Volného a Bojka zaplatí daňoví poplatníci Plexisklo pro Volného a Bojka zaplatí daňoví poplatníci

Podle britského deníku Independent tento pád vyvolal opětovné diskuse o tom, v jakém zdravotním stavu je ve svém pokročilém věku prezident. Obavy Američanů potvrdil i březnový průzkum, kde si polovina zúčastněných nebyla jistá, zda je Joe Biden fyzicky a mentálně připraven převzít roli prezidenta.

Domů
Sdílet
Diskuse