Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2021 21:34
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Justin Bieber rozšiřuje album Justice o nálož nových skladeb. Hostují Quavo, Jaden i Lil Uzi Vert

Justin Bieber rozšiřuje album Justice o nálož nových skladeb. Hostují Quavo, Jaden i Lil Uzi Vert
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Biebs velmi dobře ví, že jeho fanoušci dokáží ocenit kvantitu. Vydává proto album Justice v deluxe verzi.

Justin Bieber vydává deluxe verzi alba Justice. Z původních 16 skladeb udělal 22 a přidal i několik exkluzivních hostů, jako jsou Quavo, Jaden, Dabab nebo Lil Uzi Vert. Zjevně tato jména nevytáhl již v původní verzi důležitého studiového projektu, aby si ověřil, zda mají fanoušci ještě zájem spíše o jeho jméno než o samotné hosty.

Celému pozitivně naladěnému projektu tak dodává Bieber trochu jinou atmosféru a hlavně více rapu. Vybral si však hosty, kteří mají blízko k melodickému projevu, a proto jde o plynulý předěl mezi klasickou a deluxe verzí.

Doporučeno
Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music 11. března 2021 14:31

Justin Bieber už před časem vysvětlil, že projekt vznikl ze sounáležitosti v těžkých časech pandemie, kdy lidé bojují i ​​proti výrazně zhoršenému duševnímu stavu.

„V době, kdy je na této planetě tolik zla, všichni toužíme po uzdravení a spravedlnosti. Při tvorbě tohoto alba jsem si dal za cíl udělat hudbu, při níž se budou lidé cítit méně sami, protože utrpení a nespravedlnost mohou v lidech vyvolat pocit bezmoci,“ říká Bieber s tím, že právě hudba je podle něj skvělým způsobem, jak se spojovat .

Bieber si něčím podobným prošel v posledních letech, kdy ho pracovní nasazení položilo na kolena a na přibližně dva a půl roku se vytratil z veřejného prostoru. Po návratu přiznal, že trpěl psychickými problémy, při kterých mu největší pomocí byla manželka Hailey a víra v Boha.

Domů
Sdílet
Diskuse